Vaakgestelde vragen

Zoeken

Wat wil je weten?

Onderwerpen

Mijn account

Toen je je hebt ingeschreven heb je bij ons een 7iD aangemaakt. Dit is een centraal loginsysteem voor christelijke websites.

Als je je hier bij Crosscards uitschrijft is je profiel hier helemaal verwijderd en kan niemand je meer vinden, maar je inlog-gegevens blijven wel geldig op onder andere Kruislinks.nl en MiracleMatch.nl omdat die ook bij 7iD zijn aangesloten.

Als je je van al onze websites wilt uitschrijven kan je dat in 1 keer doen op www.7id.nl Log daar in met dezelfde gegevens als op Crosscards, en klik op account verwijderen.
Waarschijnlijk heb je je al wel eens geregistreerd op Crosscards, MiracleMatch, Kruislinks of Lincs.

Je hebt dan een 7iD login gekregen zodat je je niet op al onze christelijke websites opnieuw hoeft te registreren. Klik bovenaan de pagina op 'Wachtwoord vergeten' om je wachtwoord per email te ontvangen. Je kan ook naar www.7id.nl gaan om je gegevens op te vragen of aan te passen.
Als gratis lid mag je 3 foto's uploaden. Als Premium lid mag je maar liefst 30 foto's uploaden. De foto's mogen maximaal 2MB groot zijn en moeten een JPG, GIF of PNG bestand zijn.
Neem even contact met ons op. We kunnen dan, op een andere wijze je emailadres verifieren en je account voor je handmatig activeren.
Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom je niet kan inloggen:

- Je probeert in te loggen met een gebruikersnaam in plaats van emailadres
- Het wachtwoord waarmee je probeert in te loggen Vraag hier je wachtwoord opnieuw op
- Bij het kopieren/ plakken van je wachtwoord uit een email is er een spatie meegekomen (komt vaak voor!)

Als geen van deze redenen van toepassing zijn, en je nog steeds niet kan inloggen, neem dan even contact met ons op.
Je kan je profiel verwijderen door bij 'Wijzig Profiel' rechtsonderaan op 'Account verwijderen' te klikken.

Wil je ook niet meer kunnen inloggen op onze andere christelijke websites, schrijf je dan in 1 keer voor al onze websites uit op www.7id.nl. Daar kan je je in 1 klik volledig uitschrijven van al onze websites.

Let wel: Je profiel zal dan volledig worden verwijderd ook van onze andere websites: Kruislinks.nl, MiracleMatch.nl en Lincs.nl
Je persoonsgegevens worden nooit verkocht aan derden. Wij nemen je privacy erg serieus.
Daarnaast sturen we je niet ongevraagd mail, en bij al onze mails zit een uitschrijflink zodat je in 1 klik direct mails kan laten stoppen.

Tips en trucs

Klik bovenin het scherm op 'Mijn foto's' en klik dan rechts op Uploaden. Zo kan je een foto van jouw computer op je profiel plaatsen.
Er geldt geen limiet op het aantal tekens in een bericht. Nouja, geen limiet, de limiet ligt erg hoog, en door handmatig tikken moet je toch zeker een heel bijbelboek overtikken om er aan te komen. Kortom: Geen zorgen, je hebt ruimte genoeg :)