Huisregels

Met deze huisregels ga je akkoord als je je registreert op Crosscards.nl

1. Het is niet toegestaan te schelden of te vloeken in de chat priveberichten, e-cards of je profiel.
2. Het is niet toegestaan in je profiel, e-cards, chat of prive berichten anderen zwart te maken, te discrimineren, of rolbevestigende opmerkingen te plaatsen.
3. Als iemand vraagt om te stoppen met het sturen van priveberichten en e-cards doe dit dan.
4. Het is niet toegestaan andermans normen en waarden te bekritiseren, respecteer elkaars mening en maak geen ruzie.
5. Het is niet toegestaan sexuele uitingen te plaatsen in prive berichten, ecards of de chat.
7. Crosscards is niet aansprakelijk voor foto's en teksten die door users zijn geupload. Hier ben je zelf verantwoordeljk voor: Hou het dus NETJES.
8. Het is niet toegestaan erotisch getinte foto's te versturen. Crosscards behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden foto's te verwijderen
9. Crosscards behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden gebruikers te verwijderen.
10. Het openen van meerdere accounts is onder geen beding toegestaan tenzij hiervoor schriftelijk toestemming is verleend.
11. Het plaatsen van concurrerende URL's is niet toegestaan.
12. Crosscards behoudt zich het recht voor prive berichten, e-cards en chat te scannen op termen, zinnen, en woorden die tegen de huisregels in gaan. Om die reden houden we een log bij van alle communicatie. Hierbij wordt ook je IP adres opgeslagen.
13. Ook op Crosscards gelden Nederlandse, Belgische en Europese wetten, en niet te vergeten christelijke normen en waarden. Hou je hier dus aan.
14. Crosscards is eigendom van Awex te Almere. Op alle door ons gepubliceerde teksten, ontwerpen, grafische aspecten rust een copyright. Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke toestemming van Awex worden overgenomen, gekopieerd,
15. Als je je op Crosscards inschrijft, maak je direct een 7iD aan. Dit is een centraal inlogsysteem voor diverse christelijke websites. Een 7iD is volledig gratis, en uitschrijven bij 7iD kan eenvoudig op 7iD.nl